ΟιΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣγια μικρές & μεσαίες επιχειρήσεις

Μην προσλάβεις κάποιον για τις δεξιότητές του αλλά για την συμπεριφορά του. Τις δεξιότητες μπορείς πάντα να τις διδάξεις.
Simon Sinek

Υπηρεσίες HR OUTSOURCING

Τι είναι το HR Outsourcing;

Η μακροπρόθεσμη ή βραχυπρόθεσμη υποστήριξη σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού. Λύσεις Sur Measure για τον Οργανισμό σας!

Οι εργαζόμενοι και το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού αναλαμβάνουν όλο και περισσότερο το στρατηγικό ρόλο που τους αναλογεί σε κάθε επιχείρηση. Οι καθημερινές εργασίες προσλήψεων, εκπαίδευσης και διατήρησης των υπαλλήλων σας, καθώς και οι προσδοκίες των εργαζομένων, πρέπει να είναι ισορροπημένες, ώστε να ελέγχεται το κόστος και να αυξάνεται η παραγωγικότητα.

Για να υποστηρίξετε τον οργανισμό σας η HUMANIS HR Consultants προσφέρει μια σειρά από ευέλικτες λύσεις: από βραχυπρόθεσμη ad hoc υποστήριξη μέχρι μακροχρόνιες λύσεις διαχείρισης από εμάς, μέσω εκπαιδευμένων και έμπειρων επαγγελματιών HR.

Γιατί μια επιχείρηση σαν τη δική σας να κάνει HR Outsourcing;

Γιατί μέσω του outsourcing μπορείτε να:

  • Περιορίσετε τα κόστη
  • Επικεντρωθείτε στη στρατηγική
  • Αυξήσετε την παραγωγικότητα
  • Εστιάσετε στην καινοτομία
01/07

Σημείο ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

Η Humanis μπορεί να δημιουργήσει για εσάς ένα ισχυρό τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων με δομημένες διαδικασίες, το οποίο θα ασχολείται με τα καθημερινά διοικητικά καθήκοντα και θα δίνει στα στελέχη το χρόνο να διαχειρίζονται αποτελεσματικά το εργατικό τους δυναμικό, καθώς και τα χρήματά τους.

Είμαστε εδώ για να σχεδιάσουμε μαζί τη στρατηγική σας για το ανθρώπινο δυναμικό, να συζητήσουμε τους στόχους σας και το τι χρειάζεται για να λειτουργήσετε με επιτυχία. Αναπτύσσουμε τη δομή του οργανισμού σας μεθοδικά, καθορίζουμε περιγραφές θέσεων εργασίας, καθώς και πολιτικές διαδικασίας.

Θα προσδιορίσουμε παρέα τις ανάγκες σας και θα εμβαθύνουμε στην κουλτούρα σας. Γινόμαστε μέρος του Οργανισμού σας και λειτουργούμε μαζί σαν μια μονάδα.

02/07

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Αποκτήστε μια δεξαμενή ανώτερης ποιότητας υποψηφίων μειώνοντας το χρόνο της πρόσληψης, μέσω μιας έμπειρης διαδικασίας. Θα βρούμε για εσάς τον ιδανικό υποψήφιο για τη θέση, χρησιμοποιώντας προηγμένα εργαλεία και πρακτικές. Γνωρίζοντας την κουλτούρα σας, ακολουθούμε μια συγκεκριμένη μεθοδολογία 4 σταδίων, ώστε η διαδικασία της πρόσληψης να γίνει γρήγορα και με επιτυχία.

03/07

Ανάπτυξη & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αναπτύξτε τις δεξιότητες των υπαλλήλων σας μέσω, προσαρμοσμένων στις ανάγκες του Οργανισμού σας, εκπαιδευτικών και συμβουλευτικών λύσεων. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω έντυπο: Λύσεις Επιμόρφωσης ανά Επίπεδο

04/07

Σύστημα Αμοιβών & ΠΑΡΟΧΩΝ

Δημιουργήστε μια δομημένη και δίκαιη μισθολογική πολιτική μέσω μιας ολιστικής προσέγγισης για όλους τους υπαλλήλους σας.

  • Χρησιμοποιείτε μια λογική μισθολογική πολιτική;
  • Ποια είναι τα κριτήρια καθορισμού των μισθών;
  • Είναι η προσέγγισή σας διαφανής;

Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε αυτές τις ερωτήσεις για εσάς και να δημιουργήσετε μια δομημένη προσέγγιση δίκαιων μισθών για τους υπαλλήλους και τον οργανισμό σας.

05/07

Σχέσεις ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Διαχειριστείτε αποτελεσματικά το εργατικό δυναμικό σας και πετύχετε ομαλές καθημερινές λειτουργίες. Σας συμβουλεύουμε και σας καθοδηγούμε ώστε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις καθημερινές σχέσεις σας και να συζητήστε τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν με το προσωπικό σας. Ο παραγωγικός εργαζόμενος είναι πάντα ο ευτυχισμένος εργαζόμενος!

06/07

Διοίκηση ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ

Η διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού από την Humanis από το Α ως το Ω, μπορεί να σας απαλλάξει από το βάρος της καθημερινής διοίκησης των εργαζομένων. Συνεργαζόμενοι με έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους πλατφόρμας HRMS στην Ελλάδα, αγκαλιάζουμε την τεχνολογία, θέτοντας τα πάντα κάτω από ένα σύστημα που οργανώνει τις διοικητικές σας ανάγκες και διαδικασίες.

07/07