ΟιΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Innovations International

Η Innovations International, Inc. (Innovations) ιδρύθηκε το 1983 ως συμβουλευτική εταιρεία που ειδικεύεται στον προσωπικό και οργανωσιακό μετασχηματισμό. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες τους περιλαμβάνουν τη διαφορετικότητα και την ένταξη, την ηγεσία, την υψηλή απόδοση, την ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την κβαντική σκέψη. Η Humanis HR Consultants παρέχει στην ελληνική αγορά το πρόγραμμα της Innovations International "Δημιουργία ενός Πλαισίου Ανθεκτικότητας", το οποίο στοχεύει στο μετασχηματισμό της προσωπικής νοοτροπίας και της οργανωσιακής κουλτούρας.

Achieve + Forum

Η Achieve Forum συνδύασε τις αποδεδειγμένες μεθοδολογίες της Achieve Global και της Forum, και βρίσκεται στη λίστα με τις Training Industry’s 2018 Top 20 Leadership Training Companies για 9η συνεχή φορά μέσα στο 2018.

Η Humanis HR Consultants παρέχει στους πελάτες της τις λύσεις που έχει αναπτύξει η Achieve Forum σε μορφές blended και digital blended learning, ξεφεύγοντας από το απλό leadership know-how και προσφέροντας την ανθρώπινη διάσταση στην επιτυχία του leadership.

Miller Heiman Group

O Όμιλος της Miller Heiman δημιουργήθηκε από τη σύμπραξη των μεγαλύτερων εταιριών εκπαίδευσης στον τομέα των πωλήσεων και της εξυπηρέτησης πελατών (Miller Heiman, Huthwaite, Impact, Channel Enablers, CSO Insights).

Η Humanis HR Consultants είναι πάροχος των προγραμμάτων πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών της Miller Heiman Group σε ένα ευρύ φάσμα μεθοδολογιών physical, integrated and e-learning.

The Influence Co.

Η εταιρία The Influence Co. έχει αναπτύξει μια σειρά προγραμμάτων leadership που στόχο έχουν την ανάπτυξη των ηγετών με έμφαση στη θετική επιρροή, θεωρώντας την επιρροή μία από τις πιο βασικές δεξιότητες που πρέπει να έχει ένας μάνατζερ και ηγέτης.

Η Humanis HR Consultants αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο του προγράμματος Positive Power & Influence στην Ελλάδα.

People Keys

H εταιρία PeopleKeys έχει εμπειρία στην ανάλυση συμπεριφοράς και στην αξιοποίηση των ανθρώπινων δυνατοτήτων για πάνω από 35 χρόνια. Ως παγκόσμιος ηγέτης στις εξατομικευμένες συμπεριφορικές αξιολογήσεις και τα συστήματα διανομής, η PeopleKeys παρέχει υπηρεσίες που συμβάλλουν στην ανάλυση συμπεριφοράς και στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού.

Η Humanis HR Consultants χρησιμοποιεί το εργαλείο DiSC σε πολλές από τις εκπαιδεύσεις της, εφαρμόζοντας την απλή αλλά σε βάθος μεθοδολογία της PeopleKeys και παρέχοντας γνώση σχετικά με το τι κινητοποιεί τους ανθρώπους, τη συμβατότητα με την ομάδα, την επικοινωνία, την ποικιλομορφία και την αυτογνωσία.