Το Όραμα και ηΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Το Όραμά μας είναι να εμπνέουμε μια κουλτούρα δέσμευσης στην συνεχή ανάπτυξη των ανθρώπων.

Στόχος μας είναι να βοηθάμε τις εταιρίες-πελάτες μας να αναγνωρίζουν τα οφέλη της συνεχούς προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης των υπαλλήλων, ανεξάρτητα ιεραρχίας, ρόλου ή τυπικών προσόντων.

Μέσα από τις ενσυναίσθητες συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές μας μεθοδολογίες, καινοτόμες ιδέες και εργαλεία, επεκτείνουμε τους επιχειρηματικούς μας ορίζοντες και παρέχουμε στους εργαζόμενους ολιστικές αναπτυξιακές λύσεις, δίνοντας υπεραξία σε οργανισμούς όλων των μεγεθών.

Οι ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Αξιοπιστία

Τηρούμε τις υποσχέσεις μας τόσο μεταξύ μας όσο και προς τους πελάτες μας, εργαζόμενοι με ακεραιότητα, συνέπεια και δέσμευση.

Φροντίδα

Συναισθανόμαστε ότι εργαζόμαστε με ανθρώπους και για ανθρώπους και συνειδητοποιούμε τις ανάγκες τους.

Διαφάνεια

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και τρόπους επιχειρηματικής δραστηριότητας. Εκτιμούμε την ανατροφοδότηση για βελτίωση από τους συναδέλφους και από τους πελάτες μας.

Αρμονία

Αγκαλιάζουμε την διαφορετικότητα των ατόμων και τις ποικίλες δυνάμεις που φέρνουν στο μίγμα της ομαδικής εργασίας. Δίνουμε αξία στη διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ της οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής.

Πάθος

Δουλεύουμε με ενθουσιασμό και έντονη επιθυμία να επιτύχουμε δημιουργικές λύσεις που να αποφέρουν τα βέλτιστα αποτελέσματα για τη Humanis και τους πελάτες της.

Ο κοινωνικός μαςΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ

Ενδιαφερόμαστε για τον αντίκτυπο που έχουμε στις επιχειρήσεις των πελατών μας, τους ανθρώπους τους και επίσης, τον αντίκτυπο που έχουν στην κοινωνία μας.

Το όραμά μας, να αυξήσουμε τη δέσμευση για την ανάπτυξη των ανθρώπων, είναι η κινητήρια δύναμη των λύσεών μας, βασισμένη σε μεθοδολογίες ROI, μετρήσιμα επιχειρηματικά αποτελέσματα και άμεση ανατροφοδότηση από τους εμπλεκόμενους.

ΗΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Δημιουργούμε διαφορετικές ομάδες εργασίας, όπου διαφορετικά υπόβαθρα, ηλικίες, εμπειρίες και γνώση συγκεντρώνονται για να εξασφαλίσουν τις διαφορετικές πινελιές του κάθε ατόμου. Χρησιμοποιώντας τον καινοτόμο τρόπο σκέψης και το πάθος μας για τη δουλειά μας, παράγουμε ένα κολάζ προτεινόμενων λύσεων, προϊόντων και υπηρεσιών που αποσκοπούν στην υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών μας. Έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε από την τυπική επαγγελματική εκπαίδευση μέχρι το facilitation υψηλά ιεραρχικά ομάδων και εργαστηρίων. Μπορούμε επίσης να συνδυάσουμε «εναλλακτικούς» τρόπους μάθησης (παιχνίδια, προσομοιώσεις εμπειρικής συμμετοχής) χρησιμοποιώντας «εναλλακτικούς» συνεργάτες (ηθοποιούς, στυλίστες, κριτικούς κινηματογράφου) σε «εναλλακτικούς» χώρους (θέατρο, χώροι εστίασης κ.λπ.) για την απόδοση και την εκπαίδευση σε σημαντικά επιχειρηματικά θέματα.

Επιδιώκουμε να βλέπουμε από «ψηλά» όλη την εικόνα των πελατών μας, τη στραγηγική τους, τα πλάνα τους για το μέλλον, τους ανθρώπους τους, ώστε να παρέχουμε ολιστικές λύσεις που έχουν αξία στο σήμερα αλλά θα έχουν και στο μέλλον. Με άλλα λόγια, αξιοποιούμε τις πρακτικές που ήδη γνωρίζουν, βοηθώντας τους να τις αξιοποιήσουν στο σήμερα και να τις μεγιστοποιήσουν στα μελλοντικά επιιχειρηματικά τους σχέδια.

Jean Glover Customer Development Senior Manager & Head of Training

Έχοντας δουλέψει στην Ελλάδα σαν Training Manager για την Achieve Global Ελλάδας, μια μετακόμιση στο Βέλγιο θα βρει τη Τζιν να δουλεύει για την Achieve Global Benelux. Από τότε, δουλεύει συνεχώς στην Ευρώπη και τα Βαλκάνια. Η Τζιν αγαπάει να βοηθάει τους ανθρώπους να αναπτύσσονται και να εξειδικεύονται στην επικοινωνία και σε άλλες δεξιότητες, που καλυτερεύουν την εργασιακή και προσωπική τους ζωή. Της αρέσει ιδιαίτερα η πρόκληση της ανάπτυξης ηγετικών δεξιοτήτων και η διεξαγωγή εργαστηριακών team effectiveness, κυρίως σε ανώτατο επίπεδο στελεχών.

Effrosyni Thalassinou HR Services Senior Manager

Με ΒΑ στη Γλώσσα των Επιχειρήσεων από το Oxford Brookes University και ΜΑ σε Οργανωσιακές Σπουδές από το Warwick University, η Ευφροσύνη γύρισε στην Ελλάδα όπου ξεκίνησε να δουλεύει σε μία συμβουλευτική και εκπαιδευτική εταιρία. Τώρα αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της Humanis, εξειδικευόμενη στην παροχή συμβουλών με ανθρώπινο δυναμικό σε μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Vivi Evangelidou Customer Development Senior Consultant

Με BA από το Deree College και ΜΑ από το University of Indianapolis πάνω στην Αγγλική Φιλολογία, η Βιβή έχει εργαστεί ως επιχειρηματίας και ως στέλεχος επιχειρήσεων για παραπάνω από 30 χρόνια, αρχικά στον τομέα των πωλήσεων με το αντικείμενο της να εκτείνεται από τα τρόφιμα ως την τεχνολογία, ενώ τα τελευταία 15 χρόνια έχει μεταπηδήσει στην εκπαίδευση προσωπικού και στο coaching. Η προώθηση των προτάσεων για την εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού και η παροχή συμβουλών αποτελούν τους τομείς εξειδίκευσης της Βιβής.

Mary Bitouni Managing Director

Η Μαίρη τελείωσε Μηχανικός από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και Business στο Deree The American College of Greece. Ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα στο Supply Chain της Procter & Gamble, συγκεντρώνοντας ανεκτίμητη γνώση και εμπειρία από διαφορετικά τμήματα. Στη συνέχεια ίδρυσε τη δική της εταιρία συμβούλων για στελέχη και εργαζόμενους. Σε αυτή της την απόφαση, πέρα από την επαγγελματική της εμπειρία, συνέβαλε και η προσωπική της ανάπτυξη και εκπαίδευση με βάση τη Συστημική Προσέγγιση. H Humanis είναι το αποτέλεσμα συσσωρευμένης γνώσης, εμπειριών, πάθους για δουλειά και δημιουργία και σε αυτό έχουν συμβάλλει όλα τα στελέχη της, ο καθένας με το δικό του, διαφορετικό τρόπο.

Giannis Chaniotis Training Senior Consultant

Με θητεία 15 χρόνων στη βιομηχανία ποτών, πάντα στις πωλήσεις, πωλητής, προϊστάμενο, περιφερειακός διευθυντής, ο Γιάννης εντάχθηκε στο δυναμικό της Humanis από τον Σεπτέμβρη του 2014. Έχει πτυχίο στην Τεχνολογία Τροφίμων κ Διατροφή, Μaster σε Business Administration και θεωρεί ότι η επαγγελματική του εμπειρία κάνει τον τωρινό του ρόλο πολύ ευκολότερο. Παράλληλα τρέχει την δική του μικρο-ζυθοποιία.

Elena Altinalmazi Senior Manager, Learning & Development Solutions

Έχοντας σπουδάσει Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και International HRM & Employment Relations στο Queen Mary University of London, η Έλενα εντάχθηκε στο τμήμα Learning & Development της Humanis, όπου εφάρμοσε τις γνώσεις της και ανέπτυξε τις δεξιότητες της. Σήμερα είναι υπεύθυνη για τη σχεδίαση και ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων και καινοτόμων μεθοδολογιών που στόχο έχουν την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων. διαφόρων κλάδων.

Anita Pothitou Learning & Development Solutions

Με σπουδές στο Deree, η Ανίτα πάντα ενδιαφερόταν για το χώρο της επικοινωνίας και της διαφήμισης. Η αρχή της καριέρας της, όμως, σε μια εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων της επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη καθώς δεν είχε προβλέψει ότι αυτός ο χώρος θα την ενθουσίαζε τόσο. Η επαφή με τους πελάτες, η οργάνωση και η υλοποίηση των projects, η εναλλαγή των δραστηριοτήτων και κυρίως η πλούσια εμπειρία μέσα από τις διαπροσωπικές σχέσεις που αποτελούν ζωτικό κομμάτι αυτού του τομέα, έχουν οδηγήσει την Ανίτα να είναι βασικό μέλος της ομάδας της Humanis. Σήμερα χρησιμοποιεί την ανεκτίμητη εμπειρία της στο Learning & Development τμήμα της εταιρίας.

Christy Paleocrassas Communication & Business Development

Η Κρίστη πιστεύει ότι η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες και πρέπει απλώς να ξέρεις πότε να τις αρπάξεις. Έχοντας τελειώσει Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Επικοινωνία στο Deree American College of Greece, ξεκίνησε να δουλεύει σαν δημοσιογράφος, μεταπήδησε στα ναυτιλιακά και κατέληξε full time μαμά!! Στην παρέα της Humanis μπήκε το 2013 στο κομμάτι του Communication & Business Development, φιλοδοξώντας να ξεκινήσει μια δεύτερη επαγγελματική καριέρα, προσανατολισμένη στον άνθρωπο και την ανάπτυξή του.

Danae Panagopoulou Analyst

Η Δανάη αποφοίτησε το 2018 από το Πανεπιστήμιο του Kent (UK), έχοντας αποκτήσει πτυχίο BSc (Hons) στην Ψυχολογία. Εργάζεται στη Humanis σαν analyst, έχοντας προηγουμένως συνεργαστεί μαζί μας σε μια σειρά κέντρων αξιολόγησης και events, για την Coca Cola 3E (Graduate Trainee program) και το Ίδρυμα Ωνάση, κατά τη διάρκεια των χειμερινών και καλοκαιρινών διακοπών της. Δούλεψε επίσης, στη ναυτιλιακή εταιρία Bernhard Schulte Shipmanagement, σαν εκπαιδευόμενη στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού.

Antonis Fioretos Chief Financial Officer

Ο Αντώνης έχει τελειώσει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας και έχει πείρα πάνω από 25 χρόνια σε εταιρίες διαφορετικών κλάδων και μεγεθών. Σήμερα, φροντίζει ώστε να είμαστε μια υγιής και εύρυθμη εταιρία συμβούλων..

ΟΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Σε μια από τις πιο ιστορικές γειτονιές της Αθήνας, όπου η σοφία του παρελθόντος συναντά την ζωτικότητα του σήμερα, εμπνευστήκαμε να γράψουμε την ιστορία μας.

Τα γραφεία μας αντιπροσωπεύουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε και δουλεύουμε: συνδυάζουμε το παλιό με το νέο, το παρελθόν με το μέλλον, το κλασικό με το καινοτόμο και το υψηλότερο επίπεδο επαγγελματισμού σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον.